Rakennusalalla 300 konkurssia tammi-heinäkuussa

Rakennusalalla laitettiin vireille 28 konkurssia heinäkuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-heinäkuun kokonaissaldon alan yrityksissä 300 konkurssiin. Rakennusala pitää edelleen kärkipaikkaa konkurssien suhteen. Konkurssien määrä on myös kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-heinäkuussa 2006 pantiin vireille 292 konkurssia rakennusalalla. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakennusalalla laitettiin vireille 28 konkurssia heinäkuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-heinäkuun kokonaissaldon alan yrityksissä 300 konkurssiin. Rakennusala pitää edelleen kärkipaikkaa konkurssien suhteen. Konkurssien määrä on myös kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-heinäkuussa 2006 pantiin vireille 292 konkurssia rakennusalalla. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Kaikkiaan Suomessa pantiin vireille 1 289 konkurssia kuluvan vuoden tammi-heinäkuussa, kun vuotta aiemmin lukema oli 1 353.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalla 300 konkurssia tammi-heinäkuussa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi