Rakennuskustannusten vuosinousu 5,8 prosenttia heinäkuussa

Rakennuskustannukset kohosivat viime vuoden heinäkuusta kuluvan vuoden heinäkuuhun 5,8 prosenttia. Rakentamisen työkustannukset nousivat 3,1 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,5 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,3 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Rakennuskustannukset kohosivat viime vuoden heinäkuusta kuluvan vuoden heinäkuuhun 5,8 prosenttia. Rakentamisen työkustannukset nousivat 3,1 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,5 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,3 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Kuluvan vuoden kesäkuusta heinäkuuhun rakennuskustannusten kokonaisindeksi nousi 0,4 prosenttia. Tarvikepanosten hinnat nousivat kesäkuusta heinäkuuhun 0,7 prosenttia ja muiden panosten hinnat 0,2 prosenttia. Työpanosten hinnat laskivat 0,1 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskustannusten vuosinousu 5,8 prosenttia heinäkuussa”

Jätä kommentti