Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 22,2 prosenttia maalis-toukokuussa

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden maalis-toukokuussa 22,2 prosenttia vuoden takaisesta vertailujaksosta. Toukokuussa liikevaihto kasvoi 21,0 prosenttia viime vuoden toukokuuhun verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden maalis-toukokuussa 22,2 prosenttia vuoden takaisesta vertailujaksosta. Toukokuussa liikevaihto kasvoi 21,0 prosenttia viime vuoden toukokuuhun verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Talonrakentamisyritysten liikevaihto kasvoi maalis-toukokuussa 21,0 prosenttia ja maa- ja vesirakentamisyritysten 26,1 prosenttia.

Samaan aikaan rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 16,6 prosenttia. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 15,7 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten 21,2 prosenttia.

Toukokuussa rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 15,3 prosenttia. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 14,6 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten 18,4 prosenttia.

Yritysten myynnin määrä-indeksi lasketaan jakamalla liikevaihtoindeksi hintaindeksillä eli poistamalla liikevaihdon indeksisarjasta hintojen muutosten vaikutus. Rakennuskustannukset kohosivat viime vuoden toukokuusta kuluvan vuoden toukokuuhun 6,6 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 22,2 prosenttia maalis-toukokuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat