Rakentamisen kasvu kiihtyi 25 prosenttiin tammi-kesäkuussa Venäjällä

Rakentamisen kasvu kiihtyi edelleen kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla Venäjällä. Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksen Bofitin mukaan rakentamisen kasvu oli tammi-kesäkuussa yli 25 prosenttia. Asuntorakentamisessa kasvu ylsi lähes 35 prosenttiin.

Rakentamisen kasvu kiihtyi edelleen kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla Venäjällä. Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksen Bofitin mukaan rakentamisen kasvu oli tammi-kesäkuussa yli 25 prosenttia. Asuntorakentamisessa kasvu ylsi lähes 35 prosenttiin.

Venäjän asuntorakentamista pönkittivät alkuvuoden selvästi viime vuoden vertailujaksoa paremmat sääolot sekä valtion kansallisen ohjelman tarjoama tuki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen kasvu kiihtyi 25 prosenttiin tammi-kesäkuussa Venäjällä”

Jätä kommentti