Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll osti brittiläisen Whitbybirdin

Ramboll on sopinut ostavansa brittiläisen suunnittelutoimisto Whitbybirdin. Brittifirmalla on yli 650 työntekijää. Pääasiassa yhtiön toimistot sijaitsevat Britanniassa, mutta yhtiöllä on toimistoja myös Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Italiassa sekä Intiassa.

Ramboll on sopinut ostavansa brittiläisen suunnittelutoimisto Whitbybirdin. Brittifirmalla on yli 650 työntekijää. Pääasiassa yhtiön toimistot sijaitsevat Britanniassa, mutta yhtiöllä on toimistoja myös Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Italiassa sekä Intiassa.

Fuusion jälkeen Ramboll Groupin henkilöstömäärä nousee yli 6 000:een. Ramboll Groupin toimitusjohtaja Flemming Bligaard Pedersen sanoo yrityskaupan olevan luonnollinen seuraus yrityksen kasvustrategiasta. Hänen mukaansa Whitbybirdin palvelut ja yrityskulttuuri sopivat hyvin yhteen Rambollin kanssa. Whitbybird vahvistaa entisestään Rambollin osaamista erityisesti korkeiden rakennusten ja palotekniikan suunnittelussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti brittiläisen Whitbybirdin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat