Rekkaparkki sai budjettirahaa

Hallitus on budjettiriihessään päättänyt venyttää lähiajan tie- ja ratahankkeiden toteuttamisaikatauluja. Kuuden jo aiemmin päätetyn hankkeen kustannusarviot ovat nousseet yhteensä 170 miljoonalla eurolla.

Hallitus on budjettiriihessään päättänyt venyttää lähiajan tie- ja ratahankkeiden toteuttamisaikatauluja. Kuuden jo aiemmin päätetyn hankkeen kustannusarviot ovat nousseet yhteensä 170 miljoonalla eurolla.

Kohteisiin lisättiin 24 miljoonaa Vaalimaan rekkaparkin rakentamiseen ja 42 miljoonaa Savonlinna-Huutokoski-rataosuuden peruskorjaukseen.

Kehä I:n rakentaminen toteutetaan jo päätetyssä aikataulussa. Tavoitteena on jälkirahoitussopimus, jossa Espoon kaupunki olisi mukana.

Kirkkonummi-Kivenlahti-osuuden ja Savonlinnan keskustan tiejärjestelyjen aloitukset siirtyvät vuodelle 2010. E18-tien Helsingin ja Vaalimaan välisen osuuden parantamisen edellytykset arvioidaan myöhemmin.

Hallitus lisää yliopistojen perusrahoitusta ensi vuonna 20 miljoonalla eurolla valtiovarainministeriön ehdotuksen mukaisesti. Opetusministeriö oli toivonut, että rahaa olisi käytetty tähän tarkoitukseen etupainotteisesti 50 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rekkaparkki sai budjettirahaa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi