Kokeile kuukausi maksutta

Skanska osti loputkin Rakennus Vuorenpäästä

Rakennus Vuorenpää Oy on siirtynyt kokonaisuudessaan Skanska Talonrakennus Oy:n omistukseen, kun Skanska osti 10 prosentin vähemmistöosuuden yhtiön entiseltä johdolta. Rakennus Vuorenpää on kuulunut Skanska-konserniin vuodesta 1998 lähtien.

Rakennus Vuorenpää Oy on siirtynyt kokonaisuudessaan Skanska Talonrakennus Oy:n omistukseen, kun Skanska osti 10 prosentin vähemmistöosuuden yhtiön entiseltä johdolta. Rakennus Vuorenpää on kuulunut Skanska-konserniin vuodesta 1998 lähtien.

Tarkoituksena on, että vuonna 1978 perustettu Rakennus Vuorenpää lakkaa olemasta erillisenä osakeyhtiönä vuoden 2008 alussa ja sen liiketoiminnat siirtyvät Skanska Talonrakennukselle. Rakennus Vuorenpään palveluksessa on noin 120 henkilöä ja sen toiminta jatkuu nykyisessä vahvuudessaan Skanskan nimissä osana Skanska Talonrakennuksen Länsi-Suomen yksikköä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska osti loputkin Rakennus Vuorenpäästä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat