Kokeile kuukausi maksutta

Tiehallinto uusii Brogårdin sillan Lapinjärvellä

Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri uusii Lapinjärvellä, Heikinkylän ja Lindkosken välisellä maantiellä sijaitsevan Brogårdin sillan. Vanha puinen palkkisilta puretaan, ja uusi ylitys rakennetaan teräsputkena, jonka halkaisija on 1,8 metriä. Työt sillan uusimiseksi aloitetaan viikolla 38, ja silta valmistuu syyskuun loppuun mennessä. Työt kestävät 3-4 päivää.

Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri uusii Lapinjärvellä, Heikinkylän ja Lindkosken välisellä maantiellä sijaitsevan Brogårdin sillan. Vanha puinen palkkisilta puretaan, ja uusi ylitys rakennetaan teräsputkena, jonka halkaisija on 1,8 metriä. Työt sillan uusimiseksi aloitetaan viikolla 38, ja silta valmistuu syyskuun loppuun mennessä. Työt kestävät 3-4 päivää.

Vanhalle sillalle asetettiin 4 tonnin painorajoitus heinäkuussa. Sillan maatuet ovat niin huonossa kunnossa, että raskaalle liikenteelle ei enää voitu taata turvallista ylitystä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tiehallinto uusii Brogårdin sillan Lapinjärvellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat