Kokeile kuukausi maksutta

Vuokrat nousivat huhti-kesäkuussa 2,7 prosenttia

Vuokrat nousivat kuluvan vuoden toisella neljänneksellä 2,7 prosenttia viime vuoden vertailujaksosta. Vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen vuokrat nousivat koko maassa keskimäärin 1,8 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen vuokrat nousivat 2,0 prosenttia ja muualla Suomessa 1,7 prosenttia. Arava-asuntojen vuokrat kohosivat koko maassa 4,1 prosenttia. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen laatimasta vuokrien neljännesvuositilastosta.

Vuokrat nousivat kuluvan vuoden toisella neljänneksellä 2,7 prosenttia viime vuoden vertailujaksosta. Vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen vuokrat nousivat koko maassa keskimäärin 1,8 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten vuokra-asuntojen vuokrat nousivat 2,0 prosenttia ja muualla Suomessa 1,7 prosenttia. Arava-asuntojen vuokrat kohosivat koko maassa 4,1 prosenttia. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen laatimasta vuokrien neljännesvuositilastosta.

Edelliseen vuosineljännekseen verrattuna vuokra-asuntojen vuokrat kohosivat 0,8 prosenttia. Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat keskimäärin 0,5 prosenttia. Arava-asuntojen vuokrat nousivat sen sijaan 1,3 prosenttia vastaavalla ajanjaksolla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuokrat nousivat huhti-kesäkuussa 2,7 prosenttia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat