Saint-Gobain-konserni yhdistää Gyproc Oy:n, Saint-Gobain Ecophon Oy:n ja Saint-Gobain Isover Oy:n vuoden loppuun mennessä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:ksi, jonka toiminta-alueeksi tulee Suomi ja Baltia.

Gyproc, Ecophon ja Isover yhdistyvät

Saint-Gobain-konserni yhdistää Gyproc Oy:n, Saint-Gobain Ecophon Oy:n ja Saint-Gobain Isover Oy:n vuoden loppuun mennessä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:ksi, jonka toiminta-alueeksi tulee Suomi ja Baltia.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Saint-Gobain Isover Oy:n toimitusjohtaja Simo Tunkelo vastaa uudessa yrityksessa eristys- ja kipsiliiketoiminnoista. Jari Johansson vastaa akustiikkakattojärjestelmiä valmistavan Ecophonin liiketoiminnasta Ruotsiin Saint-Gobain Ecophon AB:lle. Tuotteiden myyntiä ei yhdistetä saman katon alle.

”Yhdistyminen yksinkertaistaa rakennetta ja tehostaa toimintaa. Meillä on kovat kasvutavoitteet ja -näkymät Suomessa ja Baltiassa”, Tunkelo sanoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Gyproc, Ecophon ja Isover yhdistyvät”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi