Kokeile kuukausi maksutta

Helsinki-Vantaan rullaustieremontti lähes valmis

Finavia on saanut rullaustien perusparannustyöt loppusuoralle Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kiitotie 1:n viereisen rullaustien perusparannustyöt alkoivat huhtikuussa. Työmaa-ajon vuoksi kiitotie 1 on ollut suljettuna lentoliikenteeltä heinäkuun 5. päivästä alkaen, ja se avataan jälleen lentoliikenteelle kuluvan viikon keskiviikkona.

Finavia on saanut rullaustien perusparannustyöt loppusuoralle Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kiitotie 1:n viereisen rullaustien perusparannustyöt alkoivat huhtikuussa. Työmaa-ajon vuoksi kiitotie 1 on ollut suljettuna lentoliikenteeltä heinäkuun 5. päivästä alkaen, ja se avataan jälleen lentoliikenteelle kuluvan viikon keskiviikkona.

Kuuntele juttu

Noin 7 miljoonan euron perusparannustöissä on levennetty rullaustien yhdysteiden liittymiä ja uusittu asfalttipäällystettä sekä keskilinja- ja reunavaloja. Asfaltointityöt ovat jo valmistuneet, mutta sähkötyöt ja rullaustiellä olevien merkintöjen maalaus ovat vielä osittain kesken. Keskiviikon jälkeen parannustöitä tehdään vielä asematasolla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki-Vantaan rullaustieremontti lähes valmis”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat