Kokeile kuukausi maksutta

Lemcon rakentaa UPM Raflatacille tehtaan Puolaan

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy on tehnyt sopimuksen UPM Raflatacin kanssa tarralaminaattitehtaan rakentamisesta Puolaan. Tehdas rakennetaan Lounais-Puolassa sijaitsevaan Kobierzycen kaupunkiin lähelle Wroclawia. Lemconin sopimukseen kuuluu tuotanto-, varasto- ja toimistotilat käsittävän tuotantorakennuksen rakennustyöt sekä tontin infratyöt. Raflatacin investoinnin kokonaisarvo on 90 miljoonaa euroa.

Lemminkäinen-konserniin kuuluva Lemcon Oy on tehnyt sopimuksen UPM Raflatacin kanssa tarralaminaattitehtaan rakentamisesta Puolaan. Tehdas rakennetaan Lounais-Puolassa sijaitsevaan Kobierzycen kaupunkiin lähelle Wroclawia. Lemconin sopimukseen kuuluu tuotanto-, varasto- ja toimistotilat käsittävän tuotantorakennuksen rakennustyöt sekä tontin infratyöt. Raflatacin investoinnin kokonaisarvo on 90 miljoonaa euroa.

Projektinjohtourakkana toteutettavan kohteen valmistelevat työt on aloitettu ja rakennustyöt valmistuvat joulukuussa 2008. Lemcon on rakentanut Raflatacille samanlaisen tehtaan aiemmin Kiinaan.
 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemcon rakentaa UPM Raflatacille tehtaan Puolaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat