Kokeile kuukausi maksutta

Moskova–Pietari -moottoritien rakentamisen ensimmäisen osuuden tarjouskilpailu alkoi

Moskova-Pietari -moottoritien rakentaminen alkaa ensi vuonna reilun 40 kilometrin mittaisella osuudella. Moskovasta 15-57 kilometrin päähän ulottuvan moottoritien ensimmäisen osuuden kehittäjän valitsemista koskeva tarjouskilpailu alkoi Moskovan alueen kuvernöörin Boris Gromovin mukaan 17. syyskuuta. Tarjouskilpailun voittaja on selvillä 3 kuukauden kuluttua. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax.

Moskova-Pietari -moottoritien rakentaminen alkaa ensi vuonna reilun 40 kilometrin mittaisella osuudella. Moskovasta 15-57 kilometrin päähän ulottuvan moottoritien ensimmäisen osuuden kehittäjän valitsemista koskeva tarjouskilpailu alkoi Moskovan alueen kuvernöörin Boris Gromovin mukaan 17. syyskuuta. Tarjouskilpailun voittaja on selvillä 3 kuukauden kuluttua. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax.

Gromov pitää moottoritien ensimmäistä osuutta hankalimpana, koska osuudelle tulee paljon eritasoliittymiä sekä 2 kilometrin pituinen silta. Hän sanoi, että moottoritielle tulee 6 kaistaa ja sisääntuloväylälle Moskovaan 10 kaistaa. Ensimmäisen osuuden rakentamisen on tarkoitus alkaa huhtikuussa ja sen pitäisi olla valmis vuoteen 2010 mennessä. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Moskova–Pietari -moottoritien rakentamisen ensimmäisen osuuden tarjouskilpailu alkoi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat