Kokeile kuukausi maksutta

Pekka Metsi ottaa Pöyry Building Servicesin johdon vuoden 2008 alusta

Pöyry Building Services Oy:n varatoimitusjohtaja DI Pekka Metsi (kuvassa) on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Markku Kaskimies siirtyy yhtiön liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämistehtäviin.

Pöyry Building Services Oy:n varatoimitusjohtaja DI Pekka Metsi (kuvassa) on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Markku Kaskimies siirtyy yhtiön liiketoiminnan ja asiakkuuksien kehittämistehtäviin.

image
Kaskimies tulee myös avustamaan Kiinteistöt ja Telekommunikaatio- liiketoiminta-alueen toimialajohtajaa Timo Kankuria erilaisissa strategisissa kehityshankkeissa. Lisäksi Kaskimies jatkaa Pöyry Building Services Oy:n hallituksen jäsenenä. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pekka Metsi ottaa Pöyry Building Servicesin johdon vuoden 2008 alusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat