Kokeile kuukausi maksutta

Pohjois-Moskovaan yli 400 000 neliötä asuinrakentamista viimeisellä vuosineljänneksellä

Moskovan apulaiskaupunginjohtaja Vladimir Resinin mukaan Moskovan pohjoisosiin rakennetaan yli 400 000 neliömetriä asuinrakennuksia kuluvan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Resin kertoi kaupungin suunnitelmista syyskuun 22. päivä tutustuessaan Moskovan rakennustyömaihin.

Moskovan apulaiskaupunginjohtaja Vladimir Resinin mukaan Moskovan pohjoisosiin rakennetaan yli 400 000 neliömetriä asuinrakennuksia kuluvan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Resin kertoi kaupungin suunnitelmista syyskuun 22. päivä tutustuessaan Moskovan rakennustyömaihin.

Asuinrakentamisen ohella Pohjois-Moskovaan kaavaillaan 4 uutta koulua, 13 lastentarhaa sekä 4 fitness- ja urheilukeskusta. Lisäksi Resin kertoi, että yhteen kaupungin sairaalaan on suunniteltu rakennettavaksi kirurgian osasto ja sivurakennus vuoden 2008 alkupuolella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjois-Moskovaan yli 400 000 neliötä asuinrakentamista viimeisellä vuosineljänneksellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat