Kokeile kuukausi maksutta

Savikerroksesta toimenpiteitä viidelle tontille Vaasan asuntomessualueella

Vaasan asuntomessualueella on tehty maaperätutkimuksia, jotka ovat nyt käsittelyssä. Tutkimustulosten mukaan joidenkin Liito-oravankadun omakotitalotonttien maaperästä on löytynyt savea. Kallistumista on havaittu vain yhdellä tontilla, mutta löytyneen savikerroksen vuoksi toimenpiteitä vaaditaan yhteensä viiden tontin osalta. Maaperästä löytynyt savikerros edellyttää näiden talojen paaluttamista.

Vaasan asuntomessualueella on tehty maaperätutkimuksia, jotka ovat nyt käsittelyssä. Tutkimustulosten mukaan joidenkin Liito-oravankadun omakotitalotonttien maaperästä on löytynyt savea. Kallistumista on havaittu vain yhdellä tontilla, mutta löytyneen savikerroksen vuoksi toimenpiteitä vaaditaan yhteensä viiden tontin osalta. Maaperästä löytynyt savikerros edellyttää näiden talojen paaluttamista.

Kahden talon osalta paalutussuunnitelmat on jo tehty ja paalutustöiden valmistelut aloitettu. Paalutus pyritään tekemään siten, että se aiheuttaa talon rakennusaikatauluun mahdollisimman vähän häiriötä.

Asian tekninen selvittäminen sekä Vaasan kaupungin ja maarakennusurakoitsija Veljekset Risbergin väliset vastuukysymykset ovat tällä hetkellä käsittelyn alla. Saven löytymisestä aiheutuvat toimenpiteet eivät tule häiritsemään messuprojektin aikataulua.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Savikerroksesta toimenpiteitä viidelle tontille Vaasan asuntomessualueella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat