Tulikivi aloittaa yt-neuvottelut Juuassa

Tulikivi Oyj aloittaa yt-neuvottelut. Neuvotteluiden piirissä ovat yrityksen tuotannon ja louhinnan työntekijät ja toimihenkilöt Juuassa. Neuvottelut koskevat ensisijaisesti alle 90 päivän lomautuksia, ja sopeutustoimet on tarkoitus toteuttaa syksyn aikana. Myös yhtiön Suomussalmen ja Kuhmon tehtailla toteutetaan lomautuksia kuluvan syksyn aikana siellä käytyjen yt-neuvottelujen tuloksena.

Tulikivi Oyj aloittaa yt-neuvottelut. Neuvotteluiden piirissä ovat yrityksen tuotannon ja louhinnan työntekijät ja toimihenkilöt Juuassa. Neuvottelut koskevat ensisijaisesti alle 90 päivän lomautuksia, ja sopeutustoimet on tarkoitus toteuttaa syksyn aikana. Myös yhtiön Suomussalmen ja Kuhmon tehtailla toteutetaan lomautuksia kuluvan syksyn aikana siellä käytyjen yt-neuvottelujen tuloksena.

Yt-neuvotteluilla pyritään tasaamaan kysynnän vaihteluita. Niiden syynä on yhtiön mukaan ennen kaikkea Saksan markkinan hiljentyminen, joka näkyy sekä tulisijojen että verhouskivien viennin vähentymisenä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikivi aloittaa yt-neuvottelut Juuassa”

Jätä kommentti