Katriinantien ja Kehäradan risteyksen tiesuunnittelu on alkanut Vantaalla

Vantaan Katriinantien ja tulevan Kehäradan Viinikkalan risteyskohdan tiesuunnittelu on alkanut. Suunnitelman tarkoituksena on nostaa Katriinantietä Kehäradan kohdalla siten, että rata voidaan johtaa tien ali. Kun suunnitelma on valmis, se asetetaan nähtäville ja asianosaisilla on mahdollisuus tehdä kirjallinen muistutus suunnitelmasta.

Vantaan Katriinantien ja tulevan Kehäradan Viinikkalan risteyskohdan tiesuunnittelu on alkanut. Suunnitelman tarkoituksena on nostaa Katriinantietä Kehäradan kohdalla siten, että rata voidaan johtaa tien ali. Kun suunnitelma on valmis, se asetetaan nähtäville ja asianosaisilla on mahdollisuus tehdä kirjallinen muistutus suunnitelmasta.

Tiesuunnitelman tekevät yhteistyössä Ratahallintokeskus, Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri ja Vantaan kaupunki. Tiesuunnitelmat ja maastotutkimukset toteuttaa konsulttitoimisto WSP Finland Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Katriinantien ja Kehäradan risteyksen tiesuunnittelu on alkanut Vantaalla”

Vastaa