Kokeile kuukausi maksutta

Lahden uusi K-rauta harjassa

Lahden uudessa K-raudassa on vietetty harjannostajaisia tänään. Rakennustyöt Launeella alkoivat viime tammikuussa ja avajaisia vietetään ensi tammikuussa. Uuden K-raudan myyntipinta-alaksi tulee noin 10 000 neliötä. Lisäksi sen yhteyteen tulee noin 13 500 neliön kokoinen ulkomyymälä. Parkkipaikkoja rakennetaan 242 kappaletta. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 9,5 miljoonaa euroa.

Lahden uudessa K-raudassa on vietetty harjannostajaisia tänään. Rakennustyöt Launeella alkoivat viime tammikuussa ja avajaisia vietetään ensi tammikuussa. Uuden K-raudan myyntipinta-alaksi tulee noin 10 000 neliötä. Lisäksi sen yhteyteen tulee noin 13 500 neliön kokoinen ulkomyymälä. Parkkipaikkoja rakennetaan 242 kappaletta. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 9,5 miljoonaa euroa.

Pääurakoitsijana hankkeessa toimii Rakennusliike Viljo Pakkanen Oy ja suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy. Hanke on työllistänyt noin 50 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lahden uusi K-rauta harjassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat