Kokeile kuukausi maksutta

Oulun tiepiiri laatii tiesuunnitelmaa valtatie 4:n parantamiseksi

Tiehallinnon Oulun tiepiiri laatii tiesuunnitelmaa valtatie 4:n parantamiseksi välillä Haurukylä-Haaransilta. Valtatietä levennetään noin 1,5 metriä kummaltakin puolelta, jolloin tien leveydeksi tulee 10,5 metriä.

Tiehallinnon Oulun tiepiiri laatii tiesuunnitelmaa valtatie 4:n parantamiseksi välillä Haurukylä-Haaransilta. Valtatietä levennetään noin 1,5 metriä kummaltakin puolelta, jolloin tien leveydeksi tulee 10,5 metriä.

Lähinnä Temmesjokea olevissa kohdissa levennys suunnitellaan valtatien itäpuolelle sortumien välttämiseksi. Tien rakennetta ja liittymäjärjestelyjä parannetaan. Koko suunniteltava osuus päällystetään uudelleen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oulun tiepiiri laatii tiesuunnitelmaa valtatie 4:n parantamiseksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat