Pietari järjestää tarjouskilpailun kahden uuden kaupunginosan urakoitsijasta

Pietari aikoo käyttää kaupungin budjetista 1,1 miljardia ruplaa eli noin 44,3 miljoonaa dollaria vuosina 2007-2009 valmistellakseen kahta Pietarin lounaisosissa sijaitsevaa suurta maa-aluetta asuinrakentamista varten. Kaupungin rakennuskomitea aikoo järjestää avoimen tarjouskilpailun valitakseen projektiin urakoitsijan. Asiasta kertoi St. Petersburg Times lainaten tietotoimisto RBC:tä.

Pietari aikoo käyttää kaupungin budjetista 1,1 miljardia ruplaa eli noin 44,3 miljoonaa dollaria vuosina 2007-2009 valmistellakseen kahta Pietarin lounaisosissa sijaitsevaa suurta maa-aluetta asuinrakentamista varten. Kaupungin rakennuskomitea aikoo järjestää avoimen tarjouskilpailun valitakseen projektiin urakoitsijan. Asiasta kertoi St. Petersburg Times lainaten tietotoimisto RBC:tä.

Tarjouskilpailun voittaja saa lisenssin maa-alueiden tutkimiseen, teknisen infrastruktuurin luomiseen sekä uusien kaupunginosien suunnitteluun maa-alueille, jotka ovat kooltaan 47 ja 32 hehtaaria.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pietari järjestää tarjouskilpailun kahden uuden kaupunginosan urakoitsijasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi