Kokeile kuukausi maksutta

Puusepänteollisuudelle uusi työehtosopimus

Puusepänteollisuus ja alan työntekijöitä edustava Puuliitto ovat päässeet neuvottelutulokseen uudesta työehtosopimuksesta. Kahden vuoden ja neljän kuukauden pituisen sopimuksen kustannusvaikutus on 9,5 prosenttia. Puusepänteollisuuden palkkoja korotetaan sopimuskauden 22.10.2007 – 31.1.2010 aikana kolme kertaa. Yleiskorotusten lisäksi maksetaan kolme työpaikkakohtaista erää.

Puusepänteollisuus ja alan työntekijöitä edustava Puuliitto ovat päässeet neuvottelutulokseen uudesta työehtosopimuksesta. Kahden vuoden ja neljän kuukauden pituisen sopimuksen kustannusvaikutus on 9,5 prosenttia. Puusepänteollisuuden palkkoja korotetaan sopimuskauden 22.10.2007 - 31.1.2010 aikana kolme kertaa. Yleiskorotusten lisäksi maksetaan kolme työpaikkakohtaista erää.

Kustannusten nousun vastapainoksi työehtosopimukseen sisältyy tuottavuutta parantavia ja toiminnan joustavuutta lisääviä työaikajärjestelyjä. Alalla otetaan käyttöön muun muassa työntekijöiden työaikapankki, keskimääräinen työaika sekä uusia vuosiloma- ja pekkaspäiväjärjestelyjä.

Puusepänteollisuus ry:llä on noin 80 jäsenyritystä huonekalu-, keittiökaluste-, tilauskaluste-, ikkuna- ja oviteollisuudessa. Jäsenyritysten palveluksessa on yhteensä noin 7 000 henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puusepänteollisuudelle uusi työehtosopimus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat