Rakennuskustannukset nousseet 6,1 prosenttia vuodessa

Rakennuskustannukset ovat kohonneet 6,1 prosenttia viime vuoden syyskuusta kuluvan vuoden syyskuuhun ulottuvalla jaksolla. Rakentamisen työkustannukset ovat nousseet vuodessa 3,4 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,8 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,9 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Rakennuskustannukset ovat kohonneet 6,1 prosenttia viime vuoden syyskuusta kuluvan vuoden syyskuuhun ulottuvalla jaksolla. Rakentamisen työkustannukset ovat nousseet vuodessa 3,4 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,8 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,9 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Kuluvan vuoden elokuusta syyskuuhun rakennuskustannusten kokonaisindeksi on noussut 0,6 prosenttia. Työpanosten hinnat ovat kohonneet 0,1 prosenttia, tarvikepanosten hinnat 0,8 prosenttia ja muiden panosten hinnat 0,5 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskustannukset nousseet 6,1 prosenttia vuodessa”

Vastaa