Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi runsaat 17 prosenttia touko-heinäkuussa

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden touko-heinäkuussa 17,4 prosenttia vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Heinäkuussa liikevaihto kasvoi 19,2 prosenttia viime vuoden heinäkuusta. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden touko-heinäkuussa 17,4 prosenttia vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Heinäkuussa liikevaihto kasvoi 19,2 prosenttia viime vuoden heinäkuusta. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Talonrakentamisyritysten liikevaihto kasvoi touko-heinäkuussa 17,9 prosenttia ja maa- ja vesirakentamisyritysten 16,2 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajasta.

Rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 12,0 prosenttia touko-heinäkuussa. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 12,2 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten 11,5 prosenttia. Heinäkuussa rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 13,4 prosenttia viime vuoden heinäkuuhun verrattuna. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi heinäkuussa 14,6 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten myynnin määrä 9,6 prosenttia.

Yritysten myynnin määrä-indeksi lasketaan jakamalla liikevaihtoindeksi hintaindeksillä eli poistamalla liikevaihdon indeksisarjasta hintojen muutosten vaikutus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi runsaat 17 prosenttia touko-heinäkuussa”

Vastaa