Kokeile kuukausi maksutta

Risto Kiviluomalle the IABSE Prize 2007

Tekniikan tohtori Risto Kiviluomalle on myönnetty rakennustekniikan kansainvälinen palkinto ”the IABSE Prize 2007”. Palkinto myönnettiin tunnustuksena Kiviluoman johtavasta roolista tuuli- ja siltatekniikan aloilla. Perusteluiden mukaan Kiviluoma on ollut osallisena suurissa siltoihin ja korkeisiin rakennuksiin liittyvissä projekteissa ympäri maailman.

Tekniikan tohtori Risto Kiviluomalle on myönnetty rakennustekniikan kansainvälinen palkinto "the IABSE Prize 2007". Palkinto myönnettiin tunnustuksena Kiviluoman johtavasta roolista tuuli- ja siltatekniikan aloilla. Perusteluiden mukaan Kiviluoma on ollut osallisena suurissa siltoihin ja korkeisiin rakennuksiin liittyvissä projekteissa ympäri maailman.

IABSE-palkinto on perustettu kunnioittamaan jäsenen merkittäviä ansioita uran alkupuolella rakennustekniikan alalla. Palkinto annetaan yksityiselle henkilölle, joka on iältään 40-vuotias tai nuorempi.

Palkinnon myöntäjä International Association for Bridge and Structural Engineering IABSE on kansainvälinen järjestö, johon kuuluu 4 000 jäsentä 100 eri maasta. Jäsenet edustavat yliopistoja, tutkijoita, konsultteja ja urakoitsijoita sekä kaikkia eri rakennusmateriaaleja.

Palkinto luovutettiin 19.10.2007 palkintojenjakoseremoniassa IABSEn symposiumissa Weimarissa. Palkinnon ovat saaneet aiemmin muun muassa Santiago Calatrava ja Michel Virlogeux.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Risto Kiviluomalle the IABSE Prize 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat