Kokeile kuukausi maksutta

Skanska EMV:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tuomas Särkilahti

Tuomas Särkilahti on nimitetty 5. lokakuuta alkaen Skanska EMV:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi siihen saakka, kunnes tehtävään saadaan nimitettyä vakinainen toimitusjohtaja. Uuden johtajan haku on ollut käynnissä syyskuun puolivälistä lähtien, jolloin Skanska EMV:n edellinen toimitusjohtaja Jaanus Otsa ilmoitti lopettavansa yhtiön palveluksessa.

Tuomas Särkilahti on nimitetty 5. lokakuuta alkaen Skanska EMV:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi siihen saakka, kunnes tehtävään saadaan nimitettyä vakinainen toimitusjohtaja. Uuden johtajan haku on ollut käynnissä syyskuun puolivälistä lähtien, jolloin Skanska EMV:n edellinen toimitusjohtaja Jaanus Otsa ilmoitti lopettavansa yhtiön palveluksessa.

Särkilahti toimii Skanska Talonrakennus Oy:ssä Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikön aluejohtajana ja tulosyksikkö II:n johtajana. Näitä tehtäviä hoitaa Särkilahden poissaolon ajan oman toimensa ohessa tulosyksikkö I:n johtaja Ilpo Luhtala.

Skanska EMV AS on Skanska Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Skanskan toiminnasta Virossa. Skanska Oy:n toimitusjohtaja Juha Hetemäki kertoi syyskuun puolivälissä, että Otsan lähdön taustalla olivat näkemyserot Viron liiketoiminnan kehittämisestä. Myös Skanska EMV AS:n rakennuspalveluista vastaava johtaja Olaf Herman ilmoitti erostaan samanaikaisesti Otsan kanssa.

Vuodesta 2000 Skanska-konserniin kuuluneen Skanska EMV AS:n liikevaihto oli viime vuonna noin 120 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on lähes 400.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska EMV:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tuomas Särkilahti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat