Skanska toteuttaa Luolavuoren koulukiinteistön lisärakennuksen Turussa

Skanska toteuttaa Luolavuoren koulukiinteistön lisärakennuksen Turussa Uittamon kupeessa. Maarakennustyöt ovat jo alkaneet koululle varatulla tontilla, ja lisärakennus otetaan käyttöön lokakuussa 2008. Rakennusurakan arvo on noin 4 miljoonaa euroa. Kohteen pääsuunnittelija on Pia Helin Arkkitehtitoimisto Ark’Aboasta.

Skanska toteuttaa Luolavuoren koulukiinteistön lisärakennuksen Turussa Uittamon kupeessa. Maarakennustyöt ovat jo alkaneet koululle varatulla tontilla, ja lisärakennus otetaan käyttöön lokakuussa 2008. Rakennusurakan arvo on noin 4 miljoonaa euroa. Kohteen pääsuunnittelija on Pia Helin Arkkitehtitoimisto Ark'Aboasta.

Uudisrakennuksesta tulee kaksikerroksinen, ja siihen tulee rapattu julkisivu. Lisärakennus kytkeytyy suoraan Luolavuoressa jo sijaitseviin koulutiloihin. Uudessa rakennuksessa tulee työskentelemään enimmillään 140 oppilasta ja 56 opettajaa, koulunkäyntiavustajaa ja terapeuttia. Lisärakennukseen tulee 10 kotiluokkaa, joihin jokaiseen liittyy pienryhmätila. Lisäksi rakennukseen sijoitetaan muun muassa bändiluokka, kirjasto, terapiatilat, opetuskoti ja ajanmukaiset tilat opettajille ja muulle henkilökunnalle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska toteuttaa Luolavuoren koulukiinteistön lisärakennuksen Turussa”

Vastaa