Tulikivi yt-neuvottelee 70 henkilön vähentämisestä

Tulikivi-konserni aloittaa koko konsernia koskevat yt-neuvottelut 70 henkilön vähentämiseksi. Konsernin toiminta sopeutetaan vallitsevaan kysyntätilanteeseen ja kannattavuustavoitteisiin. Vähentämistarve kohdistuu sekä työntekijöihin että toimihenkilöihin. Erityisesti vähentämistarvetta on astialiiketoiminnassa ja verhouskiviliiketoiminnassa. Neuvottelut koskevat Tulikivi-konsernin toimintaa Juuassa, Suomussalmella, Espoossa, Helsingissä, Taivassalossa, Kuhmossa ja Heinävedellä.

Tulikivi-konserni aloittaa koko konsernia koskevat yt-neuvottelut 70 henkilön vähentämiseksi. Konsernin toiminta sopeutetaan vallitsevaan kysyntätilanteeseen ja kannattavuustavoitteisiin. Vähentämistarve kohdistuu sekä työntekijöihin että toimihenkilöihin. Erityisesti vähentämistarvetta on astialiiketoiminnassa ja verhouskiviliiketoiminnassa. Neuvottelut koskevat Tulikivi-konsernin toimintaa Juuassa, Suomussalmella, Espoossa, Helsingissä, Taivassalossa, Kuhmossa ja Heinävedellä.

Yhtiö kävi jo aiemmin syksyllä yt-neuvottelut Juuan, Suomussalmen ja Kuhmon tehtaillaan. Neuvotteluiden tuloksena yhtiö päätti henkilöstöä koskevista lomautuksista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikivi yt-neuvottelee 70 henkilön vähentämisestä”

Jätä kommentti