Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Aviapolikseen nousee Econia Business Park

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj ja Rakennusosakeyhtiö Hartela ovat allekirjoittaneet markkinointi- ja hankekehityssopimuksen Vantaan Aviapolikseen rakennettavasta Econia Business Parkista. Osoitteeseen Äyritie 6 suunnitellaan asiakaslähtöistä, ekologista, teknisesti ja taloudellisesti tarkoituksenmukaista toimistorakentamista. Hankkeen koko on noin 24 000 kerrosneliömetriä ja se on tarkoitus toteuttaa vaiheittain vuokrauksen etenemisen mukaisesti.

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj ja Rakennusosakeyhtiö Hartela ovat allekirjoittaneet markkinointi- ja hankekehityssopimuksen Vantaan Aviapolikseen rakennettavasta Econia Business Parkista. Osoitteeseen Äyritie 6 suunnitellaan asiakaslähtöistä, ekologista, teknisesti ja taloudellisesti tarkoituksenmukaista toimistorakentamista. Hankkeen koko on noin 24 000 kerrosneliömetriä ja se on tarkoitus toteuttaa vaiheittain vuokrauksen etenemisen mukaisesti.

Econian suunnittelussa kiinnitetään erityisesti huomiota tulevaisuuden teknologioiden soveltamiseen ja energian säästöön. Hankkeen markkinointi on jo käynnistetty ja rakentaminen alkaa heti, kun käynnissä olevat vuokrausneuvottelut on saatu päätökseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Aviapolikseen nousee Econia Business Park”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat