Kokeile kuukausi maksutta

Vantaan Ylästöntielle tulossa ajoramppi Tuusulanväylältä

Vantaalla kaavaillaan ajoramppia Ylästöntieltä Tuusulanväylän länsipuolelle. Ramppi tulee ruotsinkielisen Helsingen koulun nykyisen urheilukentän ja pysäköintialueen paikalle. Uuden liittymän tarkoituksena on vähentää Valimotien ja Kirkkotien liikennettä sekä kirkonkylän läpiajoa.

Vantaalla kaavaillaan ajoramppia Ylästöntieltä Tuusulanväylän länsipuolelle. Ramppi tulee ruotsinkielisen Helsingen koulun nykyisen urheilukentän ja pysäköintialueen paikalle. Uuden liittymän tarkoituksena on vähentää Valimotien ja Kirkkotien liikennettä sekä kirkonkylän läpiajoa.

Tekeillä olevan asemakaavamuutoksen mukaan nykyinen Ylästöntie katkaistaan Tuusulanväylän länsipuolelta. Uusi tieyhteys Valimotien ja Kirkkotien välille tulee Kappalaisentietä pitkin, joka tulee kulkemaan nyt Ylästöntien pohjoispuolella olevia Valimokujaa ja Kappalaisentietä Ylästöntielle ja sen linjaa Tuusulanväylän ali.

Koulun kenttä ja paikoitusalue siirretään Kirkkotien varressa olevalle pellolle. Suuntaisliittymään rakennetaan meluesteet, jotka sovitetaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen ympäristöön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan Ylästöntielle tulossa ajoramppi Tuusulanväylältä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat