Kokeile kuukausi maksutta

Viihtymiskeskus Flamingo nousi harjakorkeuteensa Vantaalla

Viihtymiskeskus Flamingon työmaalla vietettiin harjannostajaisia eilen Vantaan Aviapoliksessa. SRV rakentaa viihtymiskeskusta, joka koostuu kauppapaikoista, hotellista, vapaa-ajan viihdekeskuksesta, vesipuistosta ja kylpylätilasta sekä terveys- ja fitness -keskuksesta.

Viihtymiskeskus Flamingon työmaalla vietettiin harjannostajaisia eilen Vantaan Aviapoliksessa. SRV rakentaa viihtymiskeskusta, joka koostuu kauppapaikoista, hotellista, vapaa-ajan viihdekeskuksesta, vesipuistosta ja kylpylätilasta sekä terveys- ja fitness -keskuksesta.

Flamingon rakennettava ala on 84 000 bruttoneliömetriä. Viihtymiskeskus on valmis loppusyksystä 2008.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Viihtymiskeskus Flamingo nousi harjakorkeuteensa Vantaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat