Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Perusmäen kunnallistekniikan suunnittelu alkaa

Pohjois-Espoon Perusmäkeen tulevan noin 200 uuden pientalon ja alueen kunnallisteknisten töiden suunnittelu pääsee alkamaan nyt, kun alueen kaava on saanut lainvoiman. Ensimmäisten talojen rakentaminen voi käynnistyä jo ensi vuoden lopulla. Kokonaisuudessaan alueelle tulee noin 350 asuntoa. Perusmäen rakentamisesta vastaavat Skanska, Asuntosäätiö, Finndomo, Lujatalo sekä SRV.

Pohjois-Espoon Perusmäkeen tulevan noin 200 uuden pientalon ja alueen kunnallisteknisten töiden suunnittelu pääsee alkamaan nyt, kun alueen kaava on saanut lainvoiman. Ensimmäisten talojen rakentaminen voi käynnistyä jo ensi vuoden lopulla. Kokonaisuudessaan alueelle tulee noin 350 asuntoa. Perusmäen rakentamisesta vastaavat Skanska, Asuntosäätiö, Finndomo, Lujatalo sekä SRV.

Uusi asuinalue on kooltaan noin 40 hehtaaria, josta reilu 9 hehtaaria on virkistysaluetta. Kaavaan on varattu paikka sekä päiväkodille että elintarvikemyymälälle. Keskelle Perusmäen kaupunkikylää rakennetaan lapsille ja nuorille tarkoitettuja leikkipuistoja. Suunnitelmissa on myös asukkaiden yhteiseksi tarkoitetun kokous- ja juhlatilan rakentaminen.

Espoon kaupunki on kaavoittanut alueelle pientaloja myös omatoimisille rakentajille. Nykyinen noin sadan talon kylä kasvaa muutamassa vuodessa tuhannen ihmisen kotipaikaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Perusmäen kunnallistekniikan suunnittelu alkaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat