Kokeile kuukausi maksutta

Helsingissä kaavaillaan muutoksia Länsiväylään Salmisaaren kohdalla

Uudenmaan tiepiiri ja Helsingin kaupunki aloittavat yhteistyössä tiesuunnitelman laatimisen Länsiväylän parantamiseksi välillä Lapinlahden silta-Porkkalankatu. Suunnittelukohde sijaitsee Salmisaaressa ulottuen Lapinlahden sillan itäpäästä Porkkalankadun liittymään.

Uudenmaan tiepiiri ja Helsingin kaupunki aloittavat yhteistyössä tiesuunnitelman laatimisen Länsiväylän parantamiseksi välillä Lapinlahden silta-Porkkalankatu. Suunnittelukohde sijaitsee Salmisaaressa ulottuen Lapinlahden sillan itäpäästä Porkkalankadun liittymään.

Länsiväylältä erkaneva ramppi siirretään lähemmäksi Länsiväylää. Nykyisen rampin kohdalle rakennetaan ajoneuvoliikenteelle tarkoitettu Energiakatu, joka liittyy Salmisaarenkatuun.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingissä kaavaillaan muutoksia Länsiväylään Salmisaaren kohdalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat