Helsinki järjestää tontinluovutuskilpailut Haagassa ja Viikissä

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta järjestää kaksi tontinluovutuskilpailua. Pohjois-Haagan Poutunkujalla kilpailun kohteena on rivitalotontti, jolle voidaan rakentaa yhteensä kaksikymmentä noin 80 huoneistoneliön suuruista rivitaloasuntoa hitas-ehdoin. Viikin Latokartanossa kilpailun kohteena on kaksi pienkerrostalo/rivitalotonttia, joille voidaan rakentaa yhteensä 80 asuntoa hitas-ehdoin.

Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta järjestää kaksi tontinluovutuskilpailua. Pohjois-Haagan Poutunkujalla kilpailun kohteena on rivitalotontti, jolle voidaan rakentaa yhteensä kaksikymmentä noin 80 huoneistoneliön suuruista rivitaloasuntoa hitas-ehdoin. Viikin Latokartanossa kilpailun kohteena on kaksi pienkerrostalo/rivitalotonttia, joille voidaan rakentaa yhteensä 80 asuntoa hitas-ehdoin.

Tontit vuokrataan rakennuttajalle, jonka esittämät suunnitelmat arvioidaan korkealaatuisimmiksi. Kilpailuun on kutsuttu kaksikymmentä rakennuttajaa ja urakoitsijaa. Kilpailuun voivat ilmoittautua muutkin, jotka katsovat pystyvänsä hoitamaan kohteen rakennuttamisen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki järjestää tontinluovutuskilpailut Haagassa ja Viikissä”

Jätä kommentti