Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän valtuusto hyväksyi Mankola I:n asemakaavaehdotuksen

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on hyväksynyt noin 15,6 hehtaarin laajuisen Mankola I:n asuinalueen asemakaavan laajennus- ja muutosehdotuksen. Noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta Tuomiojärven itärannalla sijaitsevalle alueelle on kaavailtu pientalovaltaista rakennusoikeutta yhteensä reilut 29 000 kerrosneliömetriä noin 250 asuntoon. Asukkaita alueelle tulisi noin 880.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on hyväksynyt noin 15,6 hehtaarin laajuisen Mankola I:n asuinalueen asemakaavan laajennus- ja muutosehdotuksen. Noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta Tuomiojärven itärannalla sijaitsevalle alueelle on kaavailtu pientalovaltaista rakennusoikeutta yhteensä reilut 29 000 kerrosneliömetriä noin 250 asuntoon. Asukkaita alueelle tulisi noin 880.

Nykyisin suunnittelualueella sijaitsevat muun muassa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Mankolan koulualue (Keski-Suomen kotitalousopettajaopisto) sekä Mankolan ja Mannilan talot pihapiireineen. Yhdessä nämä muodostavat valtakunnallisesti arvokkaaksi katsotun kulttuurihistoriallisen ympäristön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän valtuusto hyväksyi Mankola I:n asemakaavaehdotuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat