Kokeile kuukausi maksutta

Kuopion valtuusto hyväksyi Rauhalahden matkailualueen asemakaavan

Kuopion kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Rauhalahden matkailu- ja vapaa-ajan-alueen kehittämisen mahdollistavan asemakaavaehdotuksen. Kaavamuutosta esitti Kuopion Matkailupalvelu Oy. Lisäksi Rauhalahden pohjoisrannalla oleva liikekortteli käytettäisiin asumiseen. Koko kaava-alueen pinta-ala on lähes 60 hehtaaria ja sen kerrosala on yhteensä noin 51 000 kerrosneliömetriä.

Kuopion kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Rauhalahden matkailu- ja vapaa-ajan-alueen kehittämisen mahdollistavan asemakaavaehdotuksen. Kaavamuutosta esitti Kuopion Matkailupalvelu Oy. Lisäksi Rauhalahden pohjoisrannalla oleva liikekortteli käytettäisiin asumiseen. Koko kaava-alueen pinta-ala on lähes 60 hehtaaria ja sen kerrosala on yhteensä noin 51 000 kerrosneliömetriä.

Pääosassa suunnittelualuetta on voimassa asemakaava, jossa matkailualue on merkitty telttailu- ja leirintäalueeksi. Käytännössä aluetta on jo viime vuosina kehitetty ympärivuotiseksi matkailu- ja vapaa-ajan keskukseksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopion valtuusto hyväksyi Rauhalahden matkailualueen asemakaavan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat