Kokeile kuukausi maksutta

Länsi-Moskovaan rakennetaan extreme-lajien keskus

Länsi-Moskovaan aiotaan rakentaa extreme-lajien keskus. Keskuksen on tarkoitus avata vuosina 2009-2010. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax viitaten Moskovan varapormestarin Valery Vinogradovin puheisiin eilen pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Länsi-Moskovaan aiotaan rakentaa extreme-lajien keskus. Keskuksen on tarkoitus avata vuosina 2009-2010. Asiasta kertoi uutistoimisto Interfax viitaten Moskovan varapormestarin Valery Vinogradovin puheisiin eilen pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Vinogradovin mukaan keskukseen tulee kaikkea, mistä nuoriso on kiinnostunut aina sukelluskursseista laskuvarjohyppysimulaattoreihin. Hän kertoi extreme-keskuksen tulevan suuren urheilukeskuksen yhteyteen Novoperedelkinon alueella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Länsi-Moskovaan rakennetaan extreme-lajien keskus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat