Kokeile kuukausi maksutta

Pietariin kehitetään kolme strategista aluetta

Pietarin kaupungin hallinto on hyväksynyt suunnitelman kehittää kolme strategista aluetta. Projektit sisältävät Krasnoselskayan teollisuusalueen kehittämisen, terminaalin matkustaja-aluksille sekä aloitteen luoda Vasilyevskyn saaren länsipuolelle lähes 415 hehtaaria uutta maata. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Pietarin kaupungin hallinto on hyväksynyt suunnitelman kehittää kolme strategista aluetta. Projektit sisältävät Krasnoselskayan teollisuusalueen kehittämisen, terminaalin matkustaja-aluksille sekä aloitteen luoda Vasilyevskyn saaren länsipuolelle lähes 415 hehtaaria uutta maata. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Vasilyevskyn saaren länsiosan 414,6 hehtaarin alueesta 85,4 hehtaaria tulee asuinrakentamisen käyttöön. Asuntoja rakennetaan yli 1,5 miljoonaa neliömetriä ja alueelle kaavaillaan 33 800 asukasta. Liikekeskukset sekä julkiset rakennukset saavat uudesta pinta-alasta 65,7 hehtaaria sekä puistot ja vapaa-ajan alueet 18,5 hehtaaria. Teitä rakennetaan 204,4 hehtaarille.

Matkustaja-aluksille tarkoitettu terminaali rakennetaan 73,7 hehtaarin laajuiselle alueelle. Terminaali tulee palvelemaan 2,8 miljoonaa asiakasta ja 726 alusta vuodessa. Krasnoselskayan teollisuusalue käsittää 3 857 miljoonaa neliömetriä. Alueelle tulee elintarviketeollisuuden yrityksiä sekä julkisia alueita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pietariin kehitetään kolme strategista aluetta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat