Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalalla 373 konkurssia tammi–syyskuussa

Rakennusalalla laitettiin vireille 35 konkurssia syyskuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-syyskuun kokonaissaldon alan yrityksissä 373 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-syyskuussa 2006 pantiin vireille 362 konkurssia rakennusalalla. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakennusalalla laitettiin vireille 35 konkurssia syyskuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-syyskuun kokonaissaldon alan yrityksissä 373 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-syyskuussa 2006 pantiin vireille 362 konkurssia rakennusalalla. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakentamisessa vireille pantujen yrityssaneerausten määrän kasvu on ollut vielä huomattavasti kovempaa. Tammi-syyskuussa alalla laitettiin vireille 53 yrityssaneerausta, kun vuotta aiemmin lukema oli 24.

Kaikkiaan Suomessa pantiin vireille 1 708 konkurssia kuluvan vuoden tammi-syyskuussa, kun vuotta aiemmin lukema oli 1 771. Yrityssaneerauksia laitettiin vireille yhteensä 241, kun viime vuoden vertailujaksolla niitä laitettiin vireille 205.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalla 373 konkurssia tammi–syyskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat