Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalalla suoritettiin eniten näyttötutkintoja 2006

Tilastokeskuksen tilastojen mukaan työvoimakoulutuksen näyttötutkintoja suoritettiin eniten rakennusalalla viime vuonna. Rakennusalalla suoritettiin kokonaisia tutkintoja ja osatutkintoja lähes 1 300, jossa oli kasvua edellisvuodesta lähes 50 prosenttia.

Tilastokeskuksen tilastojen mukaan työvoimakoulutuksen näyttötutkintoja suoritettiin eniten rakennusalalla viime vuonna. Rakennusalalla suoritettiin kokonaisia tutkintoja ja osatutkintoja lähes 1 300, jossa oli kasvua edellisvuodesta lähes 50 prosenttia.

Kaikkiaan tutkintoja suoritettiin viime vuonna 5 900. Lisäksi suoritettiin kaikkiaan 3 800 osatutkintoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalla suoritettiin eniten näyttötutkintoja 2006”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat