Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuskustannukset nousseet 6,1 prosenttia vuodessa

Rakennuskustannukset kohosivat viime vuoden lokakuusta kuluvan vuoden lokakuuhun 6,1 prosenttia. Rakentamisen työkustannukset nousivat vuodessa 4,3 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,4 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,6 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Rakennuskustannukset kohosivat viime vuoden lokakuusta kuluvan vuoden lokakuuhun 6,1 prosenttia. Rakentamisen työkustannukset nousivat vuodessa 4,3 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 7,4 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 5,6 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Kuluvan vuoden syyskuusta lokakuuhun rakennuskustannusten kokonaisindeksi nousi 0,7 prosenttia. Työpanosten hinnat nousivat 1,7 prosenttia ja tarvikepanosten hinnat 0,3 prosenttia. Muiden panosten hinnat pysyivät ennallaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskustannukset nousseet 6,1 prosenttia vuodessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat