Kokeile kuukausi maksutta

Rakentaminen kasvoi 22 prosenttia tammi–syyskuussa 2007 Pietarissa

Pietarin rakentaminen kasvoi 22 prosenttia kuluvan vuoden tammi-syyskuussa viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Rakentamisen liikevaihto oli 5,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times viitaten Taloudellisen kehityksen, teollisuuspolitiikan ja kaupan komitean (CEDIPT) tänään julkaisemaan raporttiin.

Pietarin rakentaminen kasvoi 22 prosenttia kuluvan vuoden tammi-syyskuussa viime vuoden vastaavaan jaksoon verrattuna. Rakentamisen liikevaihto oli 5,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times viitaten Taloudellisen kehityksen, teollisuuspolitiikan ja kaupan komitean (CEDIPT) tänään julkaisemaan raporttiin.

Tämän vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana Pietarissa valmistui yhteensä 215 taloa. Asuinrakentamista saatiin valmiiksi 1,39 miljoonaa neliömetriä.

”Intensiiviset investoinnit, rakentaminen ja tasaisesti kasvava kulutushyödykkeiden kysyntä saivat aikaan taloudellisen kasvun Pietarissa tämän vuoden tammikuusta syyskuuhun”, CEDIPT:n puheenjohtaja Alexei Sergeyev totesi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentaminen kasvoi 22 prosenttia tammi–syyskuussa 2007 Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat