Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen luottamusindikaattori laski marraskuussa

Elinkeinoelämän keskusliiton laskema rakentamisen luottamusindikaattori heikkeni hieman marraskuussa, mutta säilyi edelleen vahvalla tasolla. Uusin saldoluku on +15, kun lukema oli lokakuussa +17. Pitkän ajan keskiarvo on -1.

Elinkeinoelämän keskusliiton laskema rakentamisen luottamusindikaattori heikkeni hieman marraskuussa, mutta säilyi edelleen vahvalla tasolla. Uusin saldoluku on +15, kun lukema oli lokakuussa +17. Pitkän ajan keskiarvo on -1.

Rakennusyritysten tilauskanta on edelleen normaalia suurempi. Tilauskantaa koskeva saldoluku säilyi marraskuussa ennallaan +24:ssä, kun pitkän aikavälin keskiarvo on -9. Henkilöstön ennustetaan kasvavan hieman, kun kehityksestä puhdistetaan kausiluonteiset tekijät. Henkilökuntaodotuksen saldoluku oli marraskuussa +5, kun se oli lokakuussa +11. Pitkän aikavälin keskiarvo on +7.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen luottamusindikaattori laski marraskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat