Kokeile kuukausi maksutta

Risto Vahaselle vuoden 2007 RAKEVA-palkinto

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2007 RAKEVA-palkinnon Vahanen Yhtiöiden konsernijohtaja Risto Vahaselle. Säätiö perustelee valintaa muun muassa Vahasen korjausrakentamisen tärkeyttä korostavalla julkisella esiintymisellä sekä aktiivisuudella uusien suunnittelumenetelmien ja -ratkaisujen kehittämisessä. Lisäksi säätiö toteaa Vahasen toimiston panostaneen menestyksekkäästi Venäjän vientiin.

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2007 RAKEVA-palkinnon Vahanen Yhtiöiden konsernijohtaja Risto Vahaselle. Säätiö perustelee valintaa muun muassa Vahasen korjausrakentamisen tärkeyttä korostavalla julkisella esiintymisellä sekä aktiivisuudella uusien suunnittelumenetelmien ja -ratkaisujen kehittämisessä. Lisäksi säätiö toteaa Vahasen toimiston panostaneen menestyksekkäästi Venäjän vientiin.

Lisäksi RTS:n hallitus päätti jakaa tänä vuonna myös ElämäntyöRAKEVA-palkinnon, jonka sai diplomi-insinööri Aaro Kohonen. Perusteluissa todetaan muun muassa, että Kohosen toiminta rakennusalalla on ollut monipuolista ja menestyksellistä erityisesti rakennetekniikan konsulttina ja alan kehittäjänä. Tunnustusta saa myös Kohosen aktiivinen toiminta SNILin, SKOLin ja TRY:n hallituksissa sekä Rakeva-säätiön hallituksessa, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Risto Vahaselle vuoden 2007 RAKEVA-palkinto”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat