Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Kodin Terran Porin Tikkulaan

Skanskan kokonaan omistama Rakennus Vuorenpää Oy rakentaa Satakunnan Osuuskaupalle Poriin 8-tien varteen Kodin Terra -myymälän. Teräsrunkoisen rakennuksen bruttoala on noin 14 700 neliömetriä ja tilavuus noin 135 400 rakennuskuutiometriä. Hankkeen arvo on kokonaisuudessaan noin 13 miljoonaa euroa. Rakennusaikana työmaa työllistää keskimäärin 30-35 henkeä. Rakennus valmistuu vuoden 2008 lopussa.

Skanskan kokonaan omistama Rakennus Vuorenpää Oy rakentaa Satakunnan Osuuskaupalle Poriin 8-tien varteen Kodin Terra -myymälän. Teräsrunkoisen rakennuksen bruttoala on noin 14 700 neliömetriä ja tilavuus noin 135 400 rakennuskuutiometriä. Hankkeen arvo on kokonaisuudessaan noin 13 miljoonaa euroa. Rakennusaikana työmaa työllistää keskimäärin 30-35 henkeä. Rakennus valmistuu vuoden 2008 lopussa.

Kodin Terra täydentää samalla tontilla jo sijaitsevaa kaupan keskittymää, jossa sijaitsevat Tikkulan S-Market ja ABC-liikennemyymälä. Myymälä avataan kevään 2009 aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Kodin Terran Porin Tikkulaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat