Technopolis keskeytti osakeantinsa merkinnän ylikysynnän vuoksi

Technopolis Oyj on päättänyt keskeyttää eilen alkaneen suunnatun osakeannin merkintäsitoumusten vastaanoton ylikysynnän johdosta. Yhtiön hallitus tekee vielä tänään lopullisen päätöksen osakeannin toteuttamisesta ja tarjottavien osakkeiden allokaatiosta.

Technopolis Oyj on päättänyt keskeyttää eilen alkaneen suunnatun osakeannin merkintäsitoumusten vastaanoton ylikysynnän johdosta. Yhtiön hallitus tekee vielä tänään lopullisen päätöksen osakeannin toteuttamisesta ja tarjottavien osakkeiden allokaatiosta.

Yhtiö suuntasi tarjousmenettelyssä rajoitetulle määrälle suomalaisia ja kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia merkittäväksi enintään 1,88 miljoonaa uutta osaketta. Osakemäärä vastaa noin 4,5 prosenttia yhtiön osakkeiden lukumäärästä ja osakkeiden tuottamista äänistä ennen osakeannin toteuttamista.

Osakeannin tarkoituksena on Technopoliksen investointisuunnitelman mukaisten investointien rahoittaminen, kasvun varmistaminen ja omavaraisuusasteen ylläpitäminen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis keskeytti osakeantinsa merkinnän ylikysynnän vuoksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat