Kokeile kuukausi maksutta

Tiehallinto aloitti kunnossapidon alueurakoiden 2008 kilpailutuksen

Tiehallinto on aloittanut yleisten teiden kunnossapidon alueurakoiden 2008 kilpailuttamisen. Kilpailutettavana on yhteensä 8 alueurakkaa. Tiehallinto on alustavasti arvioinut urakoiden vuosikustannusten olevan luokkaa 1,5-2,7 miljoonaa euroa.

Tiehallinto on aloittanut yleisten teiden kunnossapidon alueurakoiden 2008 kilpailuttamisen. Kilpailutettavana on yhteensä 8 alueurakkaa. Tiehallinto on alustavasti arvioinut urakoiden vuosikustannusten olevan luokkaa 1,5-2,7 miljoonaa euroa.

Urakoiden kestot ovat 5 tai 7 vuotta. Alueurakoiden tiepituudet vaihtelevat tuhannen kilometrin molemmin puolin. Urakoihin ilmoittautumisen määräaika päättyy 11.12.

Urakan sisältöön kuuluu perusurakan lisäksi erilaisia lisätöitä, kuten muun muassa toteutumien raportoinnin kehittämistä, lupa-asioiden maastotöiden hoitoa, liikenneturvallisuuskohteiden rakentamista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tiehallinto aloitti kunnossapidon alueurakoiden 2008 kilpailutuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat