Uudisrakentamisen volyymi kohosi 10,8 prosenttia syyskuussa

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi nousi syyskuussa 10,8 prosenttia edellisen vuoden syyskuuhun verrattuna. Muun kuin asuinrakentamisen volyymi jatkoi voimakasta kasvuaan, kun taas asuinrakentamisen volyymi pieneni. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen Uudisrakentamisen volyymi-indeksistä.

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi nousi syyskuussa 10,8 prosenttia edellisen vuoden syyskuuhun verrattuna. Muun kuin asuinrakentamisen volyymi jatkoi voimakasta kasvuaan, kun taas asuinrakentamisen volyymi pieneni. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen Uudisrakentamisen volyymi-indeksistä.

Asuinrakentamisen volyymi supistui lähes 6 prosenttia syyskuussa. Rivi- ja kerrostalojen rakentamisen volyymit supistuivat edelleen ja syyskuussa myös omakotitalojen volyymi kääntyi miinukselle. Muun kuin asuinrakentamisen volyymi kasvoi lähes 30 prosenttia. Eniten kasvoivat liike- ja toimistorakentamisen sekä teollisuus- ja varastorakentamisen volyymit.

Kuluvan vuoden heinä-syyskuussa uudisrakentamisen volyymi-indeksi nousi 12 prosenttia verrattuna vastaavaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Asuinrakentamisen volyymi supistui 3,5 prosenttia. Muun kuin asuinrakentamisen volyymi sen sijaan kasvoi reippaasti lähes 30 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uudisrakentamisen volyymi kohosi 10,8 prosenttia syyskuussa”

Jätä kommentti