Kokeile kuukausi maksutta

Valmistuneiden uusien asuntojen määrä kasvoi heinä–syyskuussa 2007 Virossa

Viron rakennustöiden rekisterin tietojen mukaan maassa valmistui 1 569 asuntoa kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä. Määrä oli 209 enemmän kuin viime vuoden vastaavalla jaksolla. Suurin osa valmistuneista asunnoista rakennettiin Tallinnaan.

Viron rakennustöiden rekisterin tietojen mukaan maassa valmistui 1 569 asuntoa kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä. Määrä oli 209 enemmän kuin viime vuoden vastaavalla jaksolla. Suurin osa valmistuneista asunnoista rakennettiin Tallinnaan.

Uusien asuntojen kysyntä on kuitenkin supistunut rakennuskustannusten nousun ja tiukennettujen lainaehtojen johdosta. Uusien asuntojen rakentamiseen myönnettiin kuluvan vuoden heinä-syyskuussa 1 793 rakennuslupaa, joka oli noin kaksi kertaa vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Valmistuneiden uusien asuntojen määrä kasvoi heinä–syyskuussa 2007 Virossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat