Kokeile kuukausi maksutta

YIT Koti avasi uuden konseptin mukaisen myymälän Jyväskylään

YIT Koti on avannut uudenlaisen asuntomyymälän Jyväskylässä. Uusissa tiloissa asiakkaat voivat syventyä entistä helpommin uuden kodin ja vapaa-ajan asunnon materiaaleihin, värimaailmoihin ja kokonaisuuksiin. Esimerkiksi virtuaalimallinnus auttaa hahmottamaan värien vaikutuksen kodissa ja tilamoduuleissa pääsee kokeilemaan vaikkapa saunan lauteita ja kylpyhuonetta.

YIT Koti on avannut uudenlaisen asuntomyymälän Jyväskylässä. Uusissa tiloissa asiakkaat voivat syventyä entistä helpommin uuden kodin ja vapaa-ajan asunnon materiaaleihin, värimaailmoihin ja kokonaisuuksiin. Esimerkiksi virtuaalimallinnus auttaa hahmottamaan värien vaikutuksen kodissa ja tilamoduuleissa pääsee kokeilemaan vaikkapa saunan lauteita ja kylpyhuonetta.

Myymäläkonseptin on suunnitellut Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy. Gullstén & Inkisen suunnittelutehtävään kuului myös YIT Kodeissa käytettävien sisustusmateriaalien kokonaisvaltainen kehittäminen. Sisustusarkkitehti Hanna Gullstén ideoi kolme sisustusteemaa: Kuura, Luoto ja Hehku. Jokaiseen on valittu keskenään yhteensopivia maalisävyjä, tapetteja, laattoja ja kalustemateriaaleja. Asiakas voi valita haluamansa kokonaisuuden, jonka yksityiskohdat on suunniteltu hänelle valmiiksi.

Hanna Gullstén on suunnitellut myös YIT Kodin vapaa-ajan asuntojen sisustusteemat, joihin kuuluvat laadukkaat kotimaiset huonekalut, tekstiilit ja astiat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT Koti avasi uuden konseptin mukaisen myymälän Jyväskylään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat